Padang Sate maken.

lekkerste vlees voor sate

Indonesische Sate, nationale gerecht.
Indonesische republiek is de thuishaven van sate Padang en sate is een algemeen bekend gerecht in bijna alle regio's van de Indonesische republiek en wordt beschouwd als het nationale gerecht.
En 1 van de beste gerechten de Indonesische Archipel.
Sate
Padang, wordt overal geserveerd van straat karren tot fijne eetgelegenheden, maar ook in woningen en openbare bijeenkomsten. Als gevolg hiervan zijn er vele sate Padang varianten in de Indonesische Archipel.

 

Sate.
Sate, is een gerecht van gemarineerd gegrild vlees op een spies, geserveerd met een saus.
Ook de sate marinade verschild per regio, en sate soort.

Sate kan bestaan ​​uit blokjes of schijfjes gesneden kip, geit, schaap, rund, varkensvlees, vis, of tofoe.
De meer authentieke
Sate versie maakt gebruik van stokjes van de hoofdnerf van het palmblad van kokosnoot boom, hoewel bamboe stokjes het vaakst gebruikt worden. Deze Sate wordt geroosterd boven een houtskool vuur, en dan geserveerd met diverse pittige kruiden.

 

Sate Soorten.
In de Indonesische Archipel is er een aantal restaurants die gespecialiseerd is op het serveren van verschillende soorten sate en presenteren het als hun specialiteit.
de Indonesische republiek heeft de rijkste variaties van sate in de wereld. De
Sate varianten in de Indonesische Archipel zijn meestal vernoemd naar de regio waar ze zijn ontstaan, het vlees, vis of ingredienten en het gebruik ervan, zijn ook vernoemd naar de manier van koken.

 

Sate Padang.
Een Sate gerecht uit Batang Padang en het omliggende gebied in West-Sumatra,
Sate Padang is gemaakt van koe of geit slachtafval gekookt in pittige bouillon en daarna gegrild.
Het voornaamste kenmerk van Sate Padang is een gele Satesaus gemaakt van rijstmeel gemengd met kruidige bouillon van slachtafval, kurkuma, gember, knoflook, koriander, laos wortel, komijn, kerriepoeder en zout. Sate Padang wordt onder gescheiden in twee sub-varianten, de Sate Pariaman en de Sate Padang Panjang, die verschillen in smaak en samenstelling van hun gele Satesauzen.

 

 

 

 

sateSate Padang Indonesische keuken.
Bekend uit de Indonesische keuken is de
Sate Padang.
Hoe je de lekkerste
Sate Padang maakt?
Pindasaus maken